Santex vinterhager

Les mer om Santex på byggkompanietigbg.se >>

Med Santex uterom og vinterhager kan du sitte i hagen uansett hvordan været er ute. Kenn solens stråler selv under de kalde dagene og få sommeren forlenget med noen måneder. Vi tilbyr et stort utvalg av svenske uterom. Finn det som passer ditt hus og drømmene dine om et utendørsrom.

Uterum lenker sammen innendørs og utendørs

Norsk sommer er ikke alltid så pålitelig, men med Santex uterum kan du bruke den til maksimum uten å bekymre deg for hagl eller regn. Hvis du vil ha en utvidelse av huset og en balkong som du kan bruke i vintermånedene, er Santex vinterhage det perfekte valget. Ved å isolere og installere gulvvarme, kan du nyte vinterhagen hele året. Vi er med deg gjennom hele prosjektet.

Byggetillatelse og gulvvarme

Vi hos Byggkompaniet er med deg fra starten og hjelper deg med planleggingen. Hvis du velger å montere selv, er vi tilgjengelige for telefonstøtte. Hvor stort uterom vil du ha? Ønsker du et frittliggende rom eller en forlengelse av huset? Husk at alle vinterhager ved siden av huset krever byggetillatelse. Hvis du velger å installere gulvvarme, må det gjøres av en elektriker. Hvis du skal støpe platting hvor uterommet skal være, er det godt å gjøre det på høsten, slik at det kan tørke ordentlig og da kan du montere uterommet om våren.

Les mer om Santex ulike vinterhager og uterom på byggkompanietigbg.se >>


Kontakt oss på 031 - 3834860 eller info@byggkompanietgbg.se